Cars, dé garage van Wassenaar en omstreken!

Airco Full Service

Airconditioning in uw auto verhoogt het comfort tijdens het autorijden, tevens zorgt een airco voor een aangename temperatuur in je auto en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Uw airco zorgt er ook voor dat u snel van beslagen ramen af bent, reden genoeg om uw airco goed te laten onderhouden wat u uiteraard aan de mannen van Cars Garage kunt overlaten.

Regelmatig airco onderhoud: veilig en fris
Regelmatige controle van het airco systeem is om meerdere redenen een slimme zet. Je rijdt niet alleen prettiger, het is ook veiliger. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders van een frisse en koele auto maar liefst 30% minder vaak betrokken zijn bij ongevallen!
Let op: airco-onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen!. Maak daarom periodiek een afspraak bij ons voor een check van je airco.

Vier Goede redenen om voor de Full Airco Service te kiezen

1. Kostenbesparing
Voorkomen is beter dan genezen: met regelmatig onderhoud verkleint u de kans op (dure) reparaties. Bovendien is een goed functionerende airco zuiniger in het brandstofverbruik. Zo presteert uw airco op elk vlak optimaal.

2. Hygiëne
Bacteriën voelen zich prima thuis in uw aircosysteem. Onze grondige reiniging verwijdert deze micro-organismen en verkleint de kans op allergische reacties en vieze luchtjes

3. Veiligheid
Bij warm weer zorgt een goed gekoelde auto niet alleen voor meer comfort, maar ook voor ene beter concentratievermogen. Daarnaast haalt hij bij regenachtig weer razendsnel vocht vd ramen. Kortom: een goed werkende airco draagt bij aan een hoger veiligheidsniveau.

4. Milieu
Het koelmiddel van uw airco kan bij lekkage schadelijk zijn voor het milieu. Dat maakt controle op lekken des te belangrijker. Daarnaast zorgt een slecht functionerende airconditioning voor hoger brandstofverbruik. Met een tijdige controle bent u zowel vanuit financieel als ecologisch oogpunt verantwoord bezig.

Wij repareren alle merken auto's

Cars Garage Wassenaar

Cars garage is een jong en service gericht autobedrijf wat zich richt op reparatie en onderhoud werkzaamheden aan alle voorkomende automerken.

Vakkundige monteurs

Onze vakkundige monteurs staan voor u klaar om uw auto in goede conditie te houden. Voor het uitvoeren van werkzaamheden zoals een reparatie of onderhoudsbeurt, is het maken van een afspraak noodzakelijk.

Mercedes Benz en BMW specialisten

Onze (ervaren) monteurs zijn bekent met (bijna) elk Mercedes Benz en BMW probleem doordat zij jaren lang voor en met deze merken gewerkt hebben.

Haal en breng service

Wij bieden als extra service onze 'haal en breng service' binnen de gemeente Wassenaar. Neem contact op voor meer informatie.

Website beheer www.mchl.nl