Cars, dé garage van Wassenaar en omstreken!

Diagnose stellen en storingen oplossen

Moderne auto electronica wordt steeds meer en zorgt steeds vaker voor "vreemde" problemen in uw auto, met andere woorden de systemen in de auto worden steeds complexer en moeilijker om er een goede diagnose op te stellen.

Elektronica diagnose specialist en diagnoseapparatuur

Bij Cars Garage beschikken we over een elektronica diagnose specialist en de juiste diagnoseapparatuur. Wij zijn dus als garage in staat een eerste stap te zetten wat wil zeggen dat we gaan communiceren met de auto-electronica om te zien welke foutcodes het systeem heeft opgeslagen, aan de hand van deze codes zijn wij met de juiste kennis en diagnose apparatuur in staat een goede storingsdiagnose te stellen om vervolgens het probleem te verhelpen.

Wij repareren alle merken auto's

Cars Garage Wassenaar

Cars garage is een jong en service gericht autobedrijf wat zich richt op reparatie en onderhoud werkzaamheden aan alle voorkomende automerken.

Vakkundige monteurs

Onze vakkundige monteurs staan voor u klaar om uw auto in goede conditie te houden. Voor het uitvoeren van werkzaamheden zoals een reparatie of onderhoudsbeurt, is het maken van een afspraak noodzakelijk.

Mercedes Benz en BMW specialisten

Onze (ervaren) monteurs zijn bekent met (bijna) elk Mercedes Benz en BMW probleem doordat zij jaren lang voor en met deze merken gewerkt hebben.

Haal en breng service

Wij bieden als extra service onze 'haal en breng service' binnen de gemeente Wassenaar. Neem contact op voor meer informatie.

Website beheer www.mchl.nl